No items found.

Het Grote Prentenboek

Het boek is ontworpen door Kristel van Klaveren, een grafisch vormgever die voornamelijk kaarten en planners ontwerpt en naast haar eigen bedrijf een aantal uur per week werkt als activiteitenbegeleider in een verzorgingstehuis.

Ze kwam erachter dat er weinig tot geen producten zijn voor mensen die vergevorderde dementie hebben. Bewoners kregen toch vaak een boek voor hun neus met foto's en teksten om te bekijken. Hierdoor worden deze mensen letterlijk met de neus op de feiten gedrukt... 'dit kan ik niet meer!' De letters komen wel bekend voor, maar er is geen chocola meer van te maken. Het werd tijd voor een boek zonder letters, een boek om in te kijken en gesprekken mee uit te lokken. Het is namelijk best lastig om een gesprek aan te gaan met je Oma die alzheimer heeft. Door de plaatjes samen te bekijken komen er vanzelf gesprekken op gang. Over huisdieren, vakanties, werk en nog veel meer.

Dit boek bevat dus geen tekst, geen enkel woord, alleen afbeeldingen. Het zijn 100 pagina's, met foto's van dieren, natuur, producten en plaatsen op de wereld.

Details drukwerk

Product
hardcover boek
Formaat
A4 formaat
Papier binnenwerk
Omvang binnenwerk
100 pagina's
Druk binnenwerk
geheel full colour
Druk schutbladen
eenzijdig in full colour (4/0)
Binding
genaaid gebonden rechte rug
Afwerking
Ontdek alle hardcover mogelijkheden
Neem contact op