Boek laten drukken

Een eigen boek laten drukken? Als drukwerkmakelaar gaan wij samen met jou aan de slag! Graag horen wij welke ideeën en wensen je hebt. Op basis van onze kennis en ervaring geven wij je advies om samen tot een mooi eindproduct te komen. Wij zorgen daarbij voor een hoge kwaliteit, snelheid en een betaalbare prijs.

Wij drukken in mogelijkheden

Wij drukken boeken in zowel kleine als grote oplages. Het maakt dan ook niet uit of je 200 of 200.000 boeken nodig hebt. Naast hardcovers en softcovers drukken wij ook magazines en specials. Heb je een afwijkende maat in gedachten of wil je gebruik maken van een speciale papiersoort? Deel je wensen met ons en wij denken graag met je mee.

Hoogwaardige kwaliteit

Kwaliteit is één van de belangrijkste speerpunten van Drukcase. Wij werken uitsluitend samen met drukkerijen die werken volgens hoge kwaliteitsnormen en beschikken over het EU Ecolabel en het FSC® keurmerk. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat er een kwalitatief goed eindproduct wordt opgeleverd.

Scherpe prijs

Naast een hoge kwaliteit zorgen wij voor een betaalbare prijs. Op basis van je wensen selecteren wij de drukkerij met de meest gunstige prijs. In de meest gevallen ben je voordeliger uit om je boeken, brochures en magazines bij Drukcase onder te brengen. Dit komt omdat wij je opdracht bij de best passende drukkerij uitzetten.

Snelle levertijd

Lang wachten op je boeken is niet nodig. Wij stemmen met je af wanneer je ze graag in huis wilt hebben. Hierbij hanteren wij een gemiddelde levertijd van 2 weken. Als je ze sneller nodig hebt kunnen wij een spoedopdracht uitzetten zodat ze eerder uitgeleverd kunnen worden.

Vertel ons je wensen

Laat ons weten wat voor soort boek je wilt laten drukken en wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op door middel van het offerte formulier dat je hieronder kunt vinden. Wij hopen snel van je te horen!

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies