Hardcover boek drukken

Wil je een hardcover boek laten drukken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Drukcase is de specialist op het gebied van hardcover boeken! Hardcover boeken kunnen in verschillende formaten en afwerkingen gedrukt worden. Dankzij de stevige kaft wordt de inhoud van het boek extra beschermt. Hierbij heb je de mogelijkheid om uit verschillende afmetingen, bindingen, papiersoorten en papierdiktes te kiezen. Wil je ideeën op doen, kom dan langs in onze inspiratieruimte waar wij tientallen voorbeelden hebben van eerder uitgevoerde producties.

Van ontwerp naar hardcover boek

Drukcase helpt je graag met het realiseren van een hardcover boek. Een goede cover kan natuurlijk niet ontbreken. Mocht je al een ontwerp hebben dan gaan wij er graag mee aan de slag. Vertel ons je wensen over de cover. Kies je voor linnen of leer? In welke kleur wil je deze?

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de cover met extra opties te laten afwerken zoals glanslaminaat, opdikkend spot UV of foliedruk. Uiteraard staan wij klaar om je te adviseren als je niet precies weet welke keuze je moet maken.

Hardcover boeken formaten

Kies uit verschillende formaten, waaronder A4, A5 of A6. Het hardcover boek kan zowel liggend als staand worden gemaakt. Of wil je het boek liever in een vierkant formaat laten drukken? Ook dat is mogelijk. Geef het gewenste formaat aan ons door en wij bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn.

Het juiste binnenwerk

Een belangrijk onderdeel van een boek is het binnenwerk. Je kunt kiezen uit tal van papiersoorten waarbij de pagina’s in full color, zwart-wit of in PMS gedrukt kunnen worden. Of kies voor fluoriderende kleuren, gouddruk of vernissen. Wij lopen nergens voor weg!

Wij drukken uitsluitend op FSC® gecertificeerd papier.

Het aantal pagina’s

Hoeveel pagina’s bevat je boek? Wij kunnen hardcover boeken drukken vanaf 48 pagina’s. Maar ook boeken met honderden pagina’s drukken wij voor je. Geef het gewenste aantal pagina’s aan ons door en we bekijken graag samen met jou wat de beste oplossing is.

Kosten hardcover boek

De kosten voor het laten drukken van hardcover boeken verschillen per opdracht. Op basis van je wensen en de gewenste levertijd gaan wij op zoek naar de beste prijs. Vraag een offerte aan en wij gaan vandaag nog voor je aan de slag!

Hardcover voorbeelden

The bigger picture

The bigger picture is een uitgave van een van de fotografen van het Eurovisie songfestival 2021 wat is gehouden in Nederland.

Het Grote Prentenboek

Een groot A4-formaat prentenboek zonder letters! Het prentenboek is speciaal ontworpen voor mensen die niet kunnen lezen.

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies