Magazine drukken

Magazines, brochures of glossy’s laten drukken op hoge kwaliteit? Drukcase heeft ruim 15 jaar ervaring en helpt je graag bij het realiseren van je drukwerk. Kies uit verschillende formaten, cover- en papiersoorten. Wij bekijken je wensen en geven advies. Op welke manier komt je magazine het beste tot zijn recht? Samen met jou zorgen wij voor een grandioos eindproduct!

Hoogwaardige kwaliteit

Al onze opdrachten worden uitgezet bij drukkerijen binnen ons netwerk. Deze drukkerijen werken met hoogwaardige drukpersen, realistische levertijden en scherpe prijzen. Je mag dan ook een kwalitatief uitstekend magazine verwachten. Uiteraard ben jij diegene die de specificaties bepaalt. Hierbij kies uit je verschillende formaten, papier- en coversoorten.

Alle keuzes die worden gemaakt hebben invloed op het uiteindelijke resultaat. Als productspecialst geven wij je graag advies als je meer wilt weten over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom in onze inspiratieruimte waar papier, covers en bindingen in alle soorten en maten aanwezig zijn.

Betaalbare en snelle productie

Ons profijt van een groot netwerk aan productiebedrijven in binnen- en buitenland, geeft jou de beste magazines die snel leverbaar zijn tegen de meest gunstige prijs

De gemiddelde levertijd bedraagt doorgaans zo’n 14 dagen. Bij een spoedopdracht laten wij je magazine door een drukker produceren die voldoende capaciteit over heeft. Zo heb jij je magazine extra snel in huis.

Vraag een offerte aan

Geef de specificaties van je magazine aan ons door en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Vertel ons de gewenste afmeting, aantal pagina's, kleur en oplage en wij stellen een scherpe offerte voor je op. Voor je het weet heb jij een prachtig magazine in handen!

Magazines voorbeelden

Musk4

Een inspirerend magazine voor mannen.

Eropuit magazine

Een informatief magazine over alles in en rondom Zeewolde

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies