Specials drukken is maatwerk

Naast boeken en magazines drukken wij ook zogenaamde specials. Je kunt hierbij denken aan o.a. bordspellen, kaartspellen en verzamelplaatjes. Stuk voor stuk maatwerkopdrachten die een unieke aanpak vereisen. Hierbij kunnen specifieke kleuren, maten, materialen en combinaties hiervan worden toegepast. Wij bespreken graag je wensen en helpen je bij het realiseren van een hoogwaardig eindproduct.

Speciale producties

Drukcase is de perfecte partner om je speciale productie te realiseren. Dankzij onze ruim 15 jaar ervaring gaan wij geen opdracht uit de weg. Je eigen bordspel, puzzel of denkspel uitbrengen met afwijkende specificaties? Niks is ons te gek!

Zo kunnen wij bijvoorbeeld kaartspellen realiseren waarbij zowel de productie van de omdoos, het spel en de gebruikershandleiding door ons wordt uitgevoerd. Daarnaast kunnen wij ook werkplanners en kinderboekjes produceren.

Inspiratie nodig?

Weet je nog niet precies welke materialen en kleuren er gebruikt moeten worden, dan kun je altijd rondkijken in onze inspiratieruimte. Hier vind je uitgevoerde producties die je kunt voelen en bekijken. Zo ontdek je niet alleen wat je mooi vindt, maar ook welke materialen prettig aanvoelen en passend zijn bij jouw project. Uiteraard staan onze experts klaar om je te adviseren.

Het beste aanbod

Op basis van je wensen en specificaties zetten wij de opdracht uit bij de best passende drukkerij.

Omdat wij over een groot netwerk aan drukkerijen beschikken kunnen wij goed inschatten welke drukkerij jouw special het beste kan realiseren. Hierbij kijken wij naar de kwaliteit, prijs en productietijd. Wij selecteren het beste aanbod en leggen dit graag aan je voor.

Vertel ons je wensen

Heb je een speciale productie in gedachten en wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Onze productspecialist neemt binnen 2 werkdagen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Realiseer samen met ons jouw special!

Voorbeelden van specials

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies