Team Drukcase

Ontmoet onze mensen die zich iedere dag weer inzetten
Matthijs Dommerholt

Matthijs Dommerholt

Is vanaf 2018 verslaafd geraakt aan het vergaren van kennis op het gebied van drukwerk. Zijn specialisme zit in de boeken. Als je wilt weten welke bindingen er zijn of je zoekt een specifieke papiersoort dan kan Matthijs je hier alles over vertellen. Je kunt wel zeggen dat hij een echte boekenwurm is. Matthijs is vaak op de locaties in binnen- en buitenland om uw drukwerk goed te begeleiden. Naast deze passie staat hij ook graag in de keuken en dan is de specialiteit wild. Bij deze gerechten horen ook vaak speciale biertjes waar hij veel van weet. Matthijs is getrouwd en woont in Rijssen.

Wilma Duitman

Wilma Duitman

Ze schrijft en redigeert niet alleen geweldige teksten maar doet ook organisatorische en secretariële zaken op kantoor. Grote kans dat je haar vriendelijke stem al eens hebt gehoord als je ons belt. Haar passie voor boeken is enorm en ze weet bij wie je moet zijn voor welke vraag. Neem het niet op tegen Wilma want ze haalt je in. Met regelmaat trekt ze haar hardloopschoenen aan en trekt ze een sprint van enkele kilometers. Kampen is alleen te ver weg om even hierheen te rennen.

Pascal Witter

Pascal Witter

In april 2021 heeft Pascal ons team versterkt. Deze leergierige, hardwerkende kracht bijt zich graag in de Europese markt van rotatiedrukkers vast. Geen oplage is hem te hoog want hij ziet het als een uitdaging de klant het beste te geven in kwaliteit, snelheid en service tegen de beste prijs. Hiermee houdt hij dan ook veel ballen in de lucht. Privé trapt hij ook graag een balletje als verdediger. Om fysiek en lichamelijk in topconditie te blijven traint hij ook met regelmaat. Wel komt hij met de bus naar het werk want vanuit Elburg is het te ver fietsen.

Cees Scholten

Cees Scholten

Cees, een verbinder pur sang weet vanuit zijn passie en ervaring in het drukwerk altijd de juiste match te vinden voor onze opdrachtgevers.

Whitney Scholten

Whitney Scholten

Whitney heeft meer met cijfers dan met letters, meer met procenten dan met aanhalingstekens. Dat maak ook dat haar talent zit in de boekhouding. Gelukkig komt het woord boek er in voor want alle in en verkopen van de boeken gaan via haar. Wij zijn er 100% zeker van dat het administratief goed zit bij ons met haar als financieel manager. Dat zijn graag zaken regelt zie je ook in haar privéleven terug. Zo doet zij de regie bij de band WoCo en is ze de zaken ook aan het regelen voor haar aanstaande bruiloft.

Worden wij ook druk voor uw drukwerk?
Neem contact op