Vragen? Bel of mail ons: 038 - 30 35 600 / info@drukcase.nl

bel

Brochures
geniet of gevouwen

Een brochure maken doet u niet van de een op de andere dag. U heeft teksten, foto’s en een goed ontwerp nodig. En wat dacht u van het drukwerk?

Verrassende ideeen

Als het gaat over drukwerk, staat Drukcase voor u klaar. We denken mee en geven advies. Want wordt het een gelamineerde glans of matte  omslag? En neemt u 150 of 200 grams papier? De keuzes die u maakt, zijn van grote invloed op het resultaat. Met elkaar kijken we hoe de brochure het best tot zijn recht komt. Zien, voelen, ruiken en zelfs proeven, er is van alles mogelijk. Grote kans dat we met verrassende ideeën komen!

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Met die ideeën weten onze drukkerijen wel raad. Vanuit onze rol als drukwerkbemiddelaar gaan we op zoek naar de beste partij voor uw opdracht. Omdat we samenwerken met vaste partners in zowel binnen- als buitenland, kennen we ieders kracht. En vinden we snel een partij die uw brochure op hoog niveau en tegen een scherpe prijs kan drukken.

Brochure drukken

Brochure drukken? Drukcase neemt u alles uit handen op weg naar een mooi resultaat. Meer weten? Bel of mail gerust, we horen graag waarmee u bezig bent. En voegen daar met veel plezier onze kennis en ervaring aan toe. 

Onze garanties

 • de beste prijs
 • goede kwaliteit
 • snelle levering
 • goed advies
 • 1-op-1 service
 • persoonlijk contact

Referenties

  GGD
  Advice
  Brandom
  DOA
  Politie IJsselland
  Karssen Makelaars
  Erfgoed logies
  Stedelijk Museum Zwolle
  Victoria Park Wolverga
  Bosch
  MUSK
  Hart voor kinderen
  Family7
  Stichting Present
  Stadscafe Blij

Vragen? Bel of mail ons: 038 - 30 35 600 / info@drukcase.nl