De Misvatting van Dozenschuivers: Een Verhaal over Zorg en Kwaliteit

Ja, je zou kunnen zeggen dat wij dozenschuivers zijn, maar dat zijn we eigenlijk niet. Het beeld van dozenschuivers roept vaak een idee op van onpersoonlijke transacties, waarbij grote hoeveelheden producten gedachteloos van punt A naar B worden geschoven. Dit stereotype past echter niet bij Drukcase.

Meer dan Dozenschuiven

Wanneer je online iets bestelt, zoals duizend boeken, en je kiest ervoor deze ergens te laten produceren, dan lijkt het proces simpel. Je plaatst een bestelling, de drukkerij produceert het en levert het rechtstreeks bij jou af. Dit is wat men vaak ziet als dozenschuiven. Maar bij ons gaat het er anders aan toe.

Betrokkenheid bij jou drukwerk

Wij willen graag meer weten over wat je nodig hebt. Het gaat ons niet om de inhoud van je boek, maar we kijken graag met je mee of je wel de juiste keuzes maakt. Welk papier neem je? Is het omslag geschikt? Moeten we hierover nog even bellen? Zijn de bestanden goed aangeleverd? Dit zijn allemaal vragen die wij belangrijk vinden om samen door te nemen.

Kwaliteitscontrole en Persoonlijke Aandacht

We controleren de bestanden en zorgen ervoor dat de productie soepel verloopt. Bij grote oplages staan we vaak zelf aan de pers in de drukkerij. We maken dan filmpjes om naar jou te sturen, zodat je kunt zien dat jouw boek met zorg wordt gedrukt.

Eindcontrole voor Perfectie

Wanneer het product klaar is, komt het eerst bij ons binnen. We doen altijd een grondige check en controle om te verzekeren dat alles is zoals we hebben afgesproken. Als de boeken of magazines uiteindelijk bij jou aankomt, klopt alles. Het is door onze handen gegaan en grondig gecontroleerd.

Verder dan Dozenschuiven

Door deze nauwe betrokkenheid bij elk aspect van het drukproces, van productie tot levering, kunnen we niet simpelweg als dozenschuivers worden beschouwd. Onze aanpak gaat veel verder dan dat. We nemen je aan de hand mee door het hele proces, zorgen voor kwaliteit en bieden persoonlijke aandacht die je bij een gewone dozenschuiver niet zou vinden.

Nee, dozenschuivers zijn we zeker niet. Wat we wel zijn, is een partner die met je meedenkt en ontzorgd die kwaliteit waarborgt en die ervoor zorgt dat wat jij bestelt, ook daadwerkelijk aan al je verwachtingen voldoet.

Terug naar blog artikelen
Meer blog artikelen...

Drukken van dunne bijbels en luxe uitgaven

Drukcase is gespecialiseerd in het laten drukken op zeer dun papier, zelfs tot 24 grams.
Lees meer

Boek inbinden

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inbinden van je boek en alles wat daarbij komt kijken in dit proces.
Lees meer

Vind de juiste boekendrukkerij

Gefeliciteerd! De drukbestanden van je boek zijn klaar. Dan wil je natuurlijk graag de productie in gang zetten. Drukkerijen zijn er genoeg. Maar hoe vind je de juiste boeken drukkerij?
Lees meer

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies