Drukken van dunne bijbels en luxe uitgaven

Uw Expert in het drukken op zeer dun papier

Drukcase is gespecialiseerd in het laten drukken op zeer dun papier, zelfs tot 24 gram. Onze expertise en ons uitgebreide netwerk zijn ontstaan doordat wij steeds vaker opdrachten krijgen voor het drukken van Bijbels. Het drukken van de volledige Bijbel vereist veel pagina's, maar tegelijkertijd moet deze ook handzaam en gebruiksvriendelijk zijn. Daarom gebruiken wij dun papier. Ons doel is ervoor te zorgen dat je je Bijbel overal mee naartoe kunt nemen, zonder dat deze te zwaar of omvangrijk wordt.

Een breed scala aan bijbels en uitgaven in verschillende talen en uitvoeringen

Drukcase heeft verschillende uitgaves en vertalingen verzorgd van volledige Bijbels, het Nieuwe Testament en het Johannes evangelie. We bieden onze diensten aan voor verschillende landen en in meer dan 20 verschillende talen, waaronder Japans, Chinees, Duits, Engels, Oekraïens, Nederlands, en nog veel meer. We adviseren je graag over de mogelijkheden op het gebied van binding, drukwerk en covers. We bieden luxe uitvoeringen in leer of met een rits, maar ook flexbound en softcovers behoren tot de mogelijkheden. Of je nu een oplage van 500 of 500.000 Bijbels nodig hebt, wij kunnen je van dienst zijn. Ons uitgebreide netwerk van drukkers en onze efficiënte productiemethoden stellen ons in staat om je te helpen. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar ook zeker kosten.

Profiteer van ons netwerk en maak een afspraak in onze inspiratiekamer in Zwolle

Bij Drukcase kun je profiteren van ons uitgebreide netwerk en de expertise die wij hebben opgebouwd. Als je interesse hebt in het drukken van dunne Bijbels of luxe uitgaven, nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken in ons kantoor in Zwolle. Onze inspiratiekamer staat vol met boeken en verschillende soorten papier, covers en mogelijkheden op het gebied van binding. Hier kun je je laten inspireren en kunnen wij je persoonlijk adviseren over de beste opties voor jouw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe Drukcase je kan helpen bij het realiseren van hoogwaardig drukwerk.

Terug naar blog artikelen
Meer blog artikelen...

De Misvatting van Dozenschuivers: Een Verhaal over Zorg en Kwaliteit

Ja, je zou kunnen zeggen dat wij dozenschuivers zijn, maar dat zijn we eigenlijk niet.
Lees meer

Boek inbinden

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inbinden van je boek en alles wat daarbij komt kijken in dit proces.
Lees meer

Vind de juiste boekendrukkerij

Gefeliciteerd! De drukbestanden van je boek zijn klaar. Dan wil je natuurlijk graag de productie in gang zetten. Drukkerijen zijn er genoeg. Maar hoe vind je de juiste boeken drukkerij?
Lees meer

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies