Vind de juiste boekendrukkerij

Boekdrukken is een specialisme waar veel bij komt kijken. Niet elke drukkerij heeft ervaring met boeken en gebonden drukwerk. Daarbij zijn er vaak grote verschillen in levertijd, prijs en kwaliteit. Wil je jouw boek voor een lage prijs drukken of vind je een snelle levering belangrijk? Drukcase helpt je als boekenspecialist om de boeken drukkerij te vinden die bij je past.

Drukkerij buitenland

Drukcase heeft een groot netwerk van drukkerijen in binnen- en buitenland. Veel van die drukkerijen bezoeken we persoonlijk, ook als we daar vele kilometers voor moeten afleggen. Door de drukkerij in het buitenland te bezoeken weten we zeker dat het drukwerk aan onze hoge maatstaven voldoet. En misschien nog wel belangrijker: we bouwen aan een relatie met de drukker. Want als je elkaar kent weet je wat je van elkaar kunt verwachten.

Verantwoord je eigen boek drukken

Bij de keuze voor de juiste boeken drukkerij kijken we niet alleen naar de prijs en de kwaliteit van het drukwerk, maar ook naar zaken als service, leversnelheid en duurzaamheid. Zo kijken we bijvoorbeeld of een drukkerij FSC verantwoord papier gebruikt, zodat het papier gegarandeerd afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Wij gaan alleen met drukkerijen in zee waarvan we weten dat het goed zit met de 4 P’s, Oog voor Personeel, verantwoord Papiergebruik, Productieprocessen volgens de Europese regels, en zorg voor onze Planeet.

Zorgeloos boeken laten drukken

Kies je voor Drukcase als drukwerkspecialist dan weet je dat jouw boek in goede handen is. Wij als Drukwerkmakelaar zorgen dat elke stap in het proces van begin tot eind soepel verloopt. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij snel de boeken drukkerij die het beste bij jou past. Dat scheelt jou veel tijd en zoekwerk. Wij kennen de markt, we verzorgen de communicatie met de drukker, controleren het drukwerk en zorgen dat het op tijd bij jou geleverd wordt. Daar heb je geen omkijken naar!

Voor al je drukwerk op maat

Drukcase is gespecialiseerd in gebonden drukwerk, maar ook voor ander speciaal drukwerk zoals magazines, glossy, kaarten, dozen of zelfs stickers, bordspellen en puzzels kun je bij ons terecht. Geen vraag is ons te gek. Ben je benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar blog artikelen
Meer blog artikelen...

Drukken van dunne bijbels en luxe uitgaven

Drukcase is gespecialiseerd in het laten drukken op zeer dun papier, zelfs tot 24 grams.
Lees meer

Boek inbinden

Er zijn diverse mogelijkheden voor het inbinden van je boek en alles wat daarbij komt kijken in dit proces.
Lees meer

Boek uitgeven in eigen beheer

Je hebt een boek geschreven! Jouw persoonlijke verhaal, levenslessen of gedichten zijn zorgvuldig onder woorden gebracht en op 'papier' gezet. Daar mag je trots op zijn! Het is nu tijd voor de volgende stap: het boek moet gedrukt worden. Maar hoe doe je dat?
Lees meer

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies