Hoe vind ik de juiste boeken drukkerij?

Gefeliciteerd! De drukbestanden van je boek zijn klaar. Dan wil je natuurlijk graag de productie in gang zetten. Drukkerijen zijn er genoeg. Maar hoe vind je de juiste boeken drukkerij? Boekdrukken is een specialisme waar veel bij komt kijken. Niet elke drukkerij heeft ervaring met boeken en gebonden drukwerk. Daarbij zijn er vaak grote verschillen in levertijd, prijs en kwaliteit. Wil je jouw boek voor een lage prijs drukken of vind je een snelle levering belangrijk? Drukcase helpt je als boekenspecialist om de boeken drukkerij te vinden die bij je past.

Drukkerij buitenland

Drukcase heeft een groot netwerk van drukkerijen in binnen- en buitenland. Veel van die drukkerijen bezoeken we persoonlijk, ook als we daar vele kilometers voor moeten afleggen. Door de drukkerij in het buitenland te bezoeken weten we zeker dat het drukwerk aan onze hoge maatstaven voldoet. En misschien nog wel belangrijker: we bouwen aan een relatie met de drukker. Want als je elkaar kent weet je wat je van elkaar kunt verwachten.

Verantwoord je eigen boek drukken

Bij de keuze voor de juiste boeken drukkerij kijken we niet alleen naar de prijs en de kwaliteit van het drukwerk, maar ook naar zaken als service, leversnelheid en duurzaamheid. Zo kijken we bijvoorbeeld of een drukkerij FSC verantwoord papier gebruikt, zodat het papier gegarandeerd afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Wij gaan alleen met drukkerijen in zee waarvan we weten dat het goed zit met de 4 P’s, Oog voor Personeel, verantwoord Papiergebruik, Productieprocessen volgens de Europese regels, en zorg voor onze Planeet.

Zorgeloos boeken laten drukken

Kies je voor Drukcase als drukwerkspecialist dan weet je dat jouw boek in goede handen is. Wij als Drukwerkmakelaar zorgen dat elke stap in het proces van begin tot eind soepel verloopt. Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden wij snel de boeken drukkerij die het beste bij jou past. Dat scheelt jou veel tijd en zoekwerk. Wij kennen de markt, we verzorgen de communicatie met de drukker, controleren het drukwerk en zorgen dat het op tijd bij jou geleverd wordt. Daar heb je geen omkijken naar!

Voor al je drukwerk op maat

Drukcase is gespecialiseerd in gebonden drukwerk, maar ook voor ander speciaal drukwerk zoals magazines, glossy, kaarten, dozen of zelfs stickers, bordspellen en puzzels kun je bij ons terecht. Geen vraag is ons te gek. Ben je benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Kunnen we iets voor jou betekenen?
Neem contact op