Vragen? Bel of mail ons: 038 - 30 35 600 / info@drukcase.nl

bel

Wanneer u uw drukwerk om de hoek inkoopt, bent u vrijwel altijd blij met het resultaat. Kiest u voor een partij uit bijvoorbeeld Polen, Litouwen of Turkije, dan is het vooral de factuur die u een glimlach op uw gezicht bezorgt. Op zoek naar het beste van die twee werelden? Drukcase brengt goed drukwerk en scherpe tarieven samen. Met onze hulp vindt u de perfecte drukkerij voor uw opdracht. 

Drukwerk Duitsland, Polen, Tsjechie, Litouwen, Turkije en Hongarije

Drukcase werkt al jaren samen met vaste partners in landen als Polen, Tsjechië, Litouwen, Duitsland, Turkije en Hongarije. Deze landen staan bekend om hun goedkope drukwerk. Maar onze partners bieden meer: ze voldoen aan de hoge eisen die wij stellen op het gebied van kwaliteit, flexibiliteit en arbeidsomstandigheden. Hierdoor bent u bij Drukcase verzekerd van hoogwaardig drukwerk, zelfs als de productie honderden kilometers verderop plaatsvindt.

Goed en goedkoop drukwerk

We bezoeken onze drukkerijen in het buitenland meerdere keren per jaar. We praten bij en kijken rond, waardoor we de werkwijzen en specialiteiten inmiddels door en door kennen. Legt u een aanvraag bij ons neer, dan weten we direct welke partij het drukwerk op het gewenste kwaliteitsniveau kan leveren. Tegen een aantrekkelijk tarief uiteraard. Een uitkomst, want dat is precies de combinatie waarnaar u op zoek bent.

Drukkerij buitenland

Alleen de beste drukkerijen sluiten zich bij ons netwerk aan. Door onze partners regelmatig te bezoeken, houden we grip op het resultaat. Ook controleren we of het drukwerk verantwoord wordt geproduceerd. Want pas dan garanderen we een écht hoog niveau. Dus wilt u uw drukwerk goedkoop regelen in het buitenland? En tegelijkertijd verzekerd zijn van een mooi resultaat? Neem gerust contact op, zodat we kunnen kijken welke buitenlandse drukkerij optimaal invulling kan geven aan uw wensen.  

Onze garanties

 • de beste prijs
 • goede kwaliteit
 • snelle levering
 • goed advies
 • 1-op-1 service
 • persoonlijk contact

Referenties

  GGD
  Advice
  Brandom
  DOA
  Politie IJsselland
  Karssen Makelaars
  Erfgoed logies
  Stedelijk Museum Zwolle
  Victoria Park Wolverga
  Bosch
  MUSK
  Hart voor kinderen
  Family7
  Stichting Present
  Stadscafe Blij

Vragen? Bel of mail ons: 038 - 30 35 600 / info@drukcase.nl