Boeken drukken in het buitenland

Jaarlijks drukken wij duizenden boeken voor onze klanten met als reden dat we de hoogst mogelijke kwaliteit leveren tegen de meest gunstige prijs. Het merendeel van onze boeken drukken wij in het buitenland.‍Drukcase staat garant voor uw kwaliteit, wij werken met drukkers die produceren volgens de Europese richtlijnen in de grafische sector. Daar komt bij dat wij persoonlijk en nauw contact hebben met de drukkers waarmee wij werken.

Jouw boeken laten drukken in het buitenland

Met ons netwerk van ruim 36 drukkerijen in binnen en buitenland kunnen wij elke opdracht voor jou produceren. Of het nu hardcover, soft cover of flexibound boeken zijn, wij hebben de juiste drukker voor jou. Bij een oplage van 100 boeken staan wij al voor je klaar maar ook voor oplage van 100.000 boeken en meer moet je bij Drukcase zijn.

JOUW VOORDEEL!

Het prijsvoordeel van het drukken in het buitenland kan flink oplopen. Naast dit pluspunt is ook de productietijd en dus levering vaak sneller. Dit betekent eerder je boeken in huis met een voordelige prijs. Dat is wat je wil!

Jouw specialist in gebonden drukwerk

Wilt je meer over ons weten? Ben je al overtuigd en wilt je een offerte ontvangen? Vul dan de specificaties in bij offerte aanvraag of neem contact met ons op voor een specifieke offerte op maat. Wil je eerst advies inwinnen en/of langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Je hoeft niet de grens over want Drukcase zit met het kantoor in de hoofdstad van Overijssel - Zwolle. Daar ben je meer dan welkom voor inspiratie en advies tussen de duizenden boeken die wij al voor onze klanten mochten produceren.  

Voor al je drukwerk op maat

Drukcase is gespecialiseerd in gebonden drukwerk, maar ook voor ander speciaal drukwerk zoals magazines, glossy, kaarten, dozen of zelfs stickers, bordspellen en puzzels kun je bij ons terecht. Geen vraag is ons te gek. Ben je benieuwd of wij ook iets voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Wat kost jouw drukwerk?

Offerte aanvragen
Om een offerte te kunnen maken hebben we nog 3 antwoorden nodig:
Minimale afname is 75 stuks!
Hartelijk dank voor uw aanvraag! U ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie van ons.
Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Probeer het nog een keer of neem contact met ons op via info@drukcase.nl
Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies